BornholmRocks

BornholmRocks er en hyldest til det mest fantastiske sted i verden - Bornholm ♥

Og en ny måde at komme i kontakt med potentielle kunder.

Er du nysgerrig? Så læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med større eksponering.
 

Instagram eksponering 
 
Vi skaber kontakt til mere end 26.000 følgere, der lige som vi, er vilde med fantastiske Bornholm. Dette sker via instagramprofilen bornholmbornholmbornholm - den største Instagram profil om Bornholm med mere end 26000 følgere

Vi lægger dagligt 1-2 billeder op. Gennemsnitligt er der 1200 som synes om vores billeder, men mange flere ser naturligvis opslaget. 

Det er muligt at lave konkurrencer, som typisk trækker væsentlig flere, der synes om billedet,  ligesom vi naturligvis aftaler, hvor mange billeder, der skal lægges op og med hvilket interval,
 
 
Udvikling af din egen Instagram-profil

Få nye kunder og hold kontakten til de eksisterende ved at få en Instagram profil, hvor du kan lægge billeder op af din virksomhed.
 
 
Udvikling af din egen Facebook-profil

Har dit firma ikke allerede en Facebook-profil, hjælper vi gerne med at lave en sådan. 


Pressemeddelelser
 
Få skabt opmærksomhed om din virksomhed, dit event eller andre aktiviteter, som du ønsker ud til din målgruppe.

På baggrund af det, du oplyser os, laver vi pressemeddelsen og formidler den til de relevante medier.
 
Kan også kombineres med eksponering på Instagram og Facebook.


Journalistisk omtale - Livsstil

Har du brug for at få lavet en artikel, som kan bruges i aviser, blade, blogs eller på nettet, kan vi naturligvis også hjælpe dig med dette.
 
 
Udvikling af hjemmesider

Trænger din virksomhed til en ny hjemmeside, så hjælper vi gerne med at lave en ny og spændende hjemmeside til dig og din virksomhed.

 
Hvad koster det?

Ring eller send en mail hvis du er interesseret i, at modtage et tilbud på en eller flere af ovennævnte måder, at eksponere din virksomhed på.
 
 
Kontakt:
 
Anders Vestergaard
Tlf. 32 96 96 96
Mob: 20 89 33 99

Nyheder

13.6.16 

Så er vi tæt på 17.000 følgere på vores Instagram profil - Vi glæder os over, at så mange er lige så vilde med Bornholm, som vi er.
 
 
11.3.16

GoVisitDenmark har igen delt et af vores Instagram billeder. Denne gang var det et billede af  "Lille fyr" på Hammer Odde i smukt solskin, som blev delt på Go Visit Denmarks facebookprofil, hvor det sammen med et par andre billeder fik 3.600 "likes", 438 delinger og der blev skrevet 70 kommentarer.


StoryGroup  | Tlf.: +45 32 96 96 96