Anders Vestergaard
 
 
 

Om os

 
 
StoryGroup er startet og ledet af Anders Vestergaard, der i mere end 25 år har arbejdet med voksenlæring og kommunikation med anvendelse af digitale medier, film/TV og print.
 
Anders, der har en fortid i Dansk Bank og Egmont, har en EBA fra Ingeniørhøjskolen i København.
 
StoryGroup har specialiseret sig i at hjælpe såvel virksomheder og organisationer som ledere og politikere med at udvikle undervisnings - og kommunikationsredskaber til både interne og eksterne medier.
 
StoryGroup har særlig ekspertise indenfor idéudvikling, projektledelse, voksenlæring, kommunikationsstrategi samt presse- og PR.
 
Anders har været initiativtager, redaktør, journalist og projektleder på mere end 300 projekter inden for corporate TV, e-learning, brand channel og web development.
 
Anders er ligeledes en efterspurgt foredragsholder, facilitator og underviser inden for områderne personlig branding, taleteknik, kropssprog samt medie- og TV træning.
 
Derudover er Anders grundlægger og tidligere leder af TrackMan University - en lærings brand channel udviklet for TrackMan A/S, der er verdensførende inden for udvikling og produktion af sportsradar. 
 
StoryGroup har særlig erfaring inden for følgende områder: Medicinal og medico, finans, energi, politik, sport og livsstil.
StoryGroup  | Tlf.: +45 32 96 96 96